Thursday, December 2, 2010

Konvokesyen UiTM ke 73 (Part 1)

Posted by Nurul Hidayah Mohd Zim at 10:17 AM
29 November 2010

Aku n family b'tolak dr Penang ke Shah Alam dalam pukul 10 pg. Budget masa, dalam pukul 3 sampai homestay. Tapi disebabkan hujan lebat yg x mampu nak dielakkan sampai bawak keta pun kalah dengan kura2, budget time tlah lari. dalam pukul 4 kami smua baru sampai homestay.


Hujan lebat


Masuk ja area Shah Alam dah jem weh habaq hang. Baru pukul 3 lebeh. Jgn kata la kalau pukul 5 or 6. lagi lah kan. Jadi besabar sajalah sehingga sampai ke homestay.


Jem weh jem! Bukan jem roti kaya, strawbery dan lain2.


Sesudah sampai di homestay hati riang gembira. krana mahu rehat sepuas2nya. heee~~Jadi mari lihat kecantikkan homestay kami di Taman Batu 3 Shah Alam. :)








So ampa rasa umah ni cmna. Cantik kan? Semalam seratus. complete furniture. Untung x untung kami dapat homestay ni. habaq mai sat. heeee~~

So malam tu, kami pun kuar ramai2, shopping barang dapur sebab my mom nak masak. X nak makan luar sebab paham2 ja la..area2 KL and Shah Alam ni smua mahal2 belaka. Kesimpulannya, first day kat Shah Alam, x pegi jalan mana2 pun sebab sgt letih dalam keta krana p'jalanan jauh. Tido senyap2 kat umah ja weh. T_T

Tamat bahagian 1


0 comments:

Post a Comment

Thursday, December 2, 2010

Konvokesyen UiTM ke 73 (Part 1)

Posted by Nurul Hidayah Mohd Zim at 10:17 AM
29 November 2010

Aku n family b'tolak dr Penang ke Shah Alam dalam pukul 10 pg. Budget masa, dalam pukul 3 sampai homestay. Tapi disebabkan hujan lebat yg x mampu nak dielakkan sampai bawak keta pun kalah dengan kura2, budget time tlah lari. dalam pukul 4 kami smua baru sampai homestay.


Hujan lebat


Masuk ja area Shah Alam dah jem weh habaq hang. Baru pukul 3 lebeh. Jgn kata la kalau pukul 5 or 6. lagi lah kan. Jadi besabar sajalah sehingga sampai ke homestay.


Jem weh jem! Bukan jem roti kaya, strawbery dan lain2.


Sesudah sampai di homestay hati riang gembira. krana mahu rehat sepuas2nya. heee~~Jadi mari lihat kecantikkan homestay kami di Taman Batu 3 Shah Alam. :)








So ampa rasa umah ni cmna. Cantik kan? Semalam seratus. complete furniture. Untung x untung kami dapat homestay ni. habaq mai sat. heeee~~

So malam tu, kami pun kuar ramai2, shopping barang dapur sebab my mom nak masak. X nak makan luar sebab paham2 ja la..area2 KL and Shah Alam ni smua mahal2 belaka. Kesimpulannya, first day kat Shah Alam, x pegi jalan mana2 pun sebab sgt letih dalam keta krana p'jalanan jauh. Tido senyap2 kat umah ja weh. T_T

Tamat bahagian 1


0 comments on "Konvokesyen UiTM ke 73 (Part 1)"

Post a Comment

 

Sweet Candy Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez