Thursday, December 9, 2010

Thank You Allah~~

Posted by Nurul Hidayah Mohd Zim at 12:49 PM
Salam. entry kali ni sangat2lah happy krana bekisar tentang result yg dah kuar td. Sepatutnya kuar esok. Tapi saja2 ja bukak portal UiTM tuh. Tgk2 dah ada result. :) Thank You Allah... Thank You. Alhamdulillah. Sgt2 besyukur ngan limpah n kurniaanmu. Semoga aku tetap menjadi hambamu yg sentiasa besyukur. Amin.

Kepada semua classmate taniah. Kerana overall semuanya result baik2 belaka. Kpd yg x brapa nak ok result tu, next sem usaha lagi k. Gagal skali x bmaksud gagal untuk selama2nya. Kpd geng2 blogger yg lain yg nak, bakal n dah check result UiTM tu taniah n gudluck okey~~ Sampai sini saja entry kali ni. Assalamualaikum.

0 comments:

Post a Comment

Thursday, December 9, 2010

Thank You Allah~~

Posted by Nurul Hidayah Mohd Zim at 12:49 PM
Salam. entry kali ni sangat2lah happy krana bekisar tentang result yg dah kuar td. Sepatutnya kuar esok. Tapi saja2 ja bukak portal UiTM tuh. Tgk2 dah ada result. :) Thank You Allah... Thank You. Alhamdulillah. Sgt2 besyukur ngan limpah n kurniaanmu. Semoga aku tetap menjadi hambamu yg sentiasa besyukur. Amin.

Kepada semua classmate taniah. Kerana overall semuanya result baik2 belaka. Kpd yg x brapa nak ok result tu, next sem usaha lagi k. Gagal skali x bmaksud gagal untuk selama2nya. Kpd geng2 blogger yg lain yg nak, bakal n dah check result UiTM tu taniah n gudluck okey~~ Sampai sini saja entry kali ni. Assalamualaikum.

0 comments on "Thank You Allah~~"

Post a Comment

 

Sweet Candy Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez