Tuesday, December 7, 2010

Blog Larian

Posted by Nurul Hidayah Mohd Zim at 10:26 AM


Okeh salam semua blogger2. =)
Maybe ramai yg x tahu lagi kan pasal bloglarian ni. N temasuklah aku yg baru tahu hal ni. Tu la hang dayah. lambat sgt.tehegeh2. hehe. Aku tau bnda ni pun dr kawan blogger aku sndri. Cik Zery. Tq bro. U r the best ;) So mari kita check it out bapenda bloglarian ni sebenarnya.

Bloglarian ni adalah entry yg dibuat oleh Bro Padel kalau x silap. Dalam bloglarian ampa semua bleh bukak atau blogwalking trus 5-6 blog dalam 1 tabs. Jimat masa bukan?? so sgt seswai kpd blogger2 yg x brapa expert macam den ni ha...cari follower2 baru n kawn2 blogger baru. x gitu? heee~~~ So kalau sesapa nak join bloglarian ni boleh klik di pic yg tetera di atas ok atau DI SINI

Okeh, dgn tu tiba masanya den nak lengkapkan Slogan yg perlu den buat ni. "Saya suka berblogwalking kerana saya suka tgk blog2 yg comel2 dan menarik hati tambahan mencari teman2 blogger yg baru. Aceeh ayat. haha"

Dgn itu den nak tag kawan2 den supaya join bloglarian nih. :) Join weh. join. jgn x join. Mereka2 yg bertuah adalah:


Teman2 cumel sekelian marilah join bersama2 ok. :)

3 comments:

FareedSairi on December 8, 2010 at 12:33 AM said...

assalam, terima kasih sudi join BlogLarian, sudah tersenarai dalam senarai ke 48. bole tukar nama blog :)

Nurul Hidayah Mohd Zim on December 8, 2010 at 7:16 AM said...

wah..sama2.. :)

shahjiehan on December 15, 2010 at 11:06 AM said...

nk jugak joim..tp cane ekh..xreti sgt lor

Post a Comment

Tuesday, December 7, 2010

Blog Larian

Posted by Nurul Hidayah Mohd Zim at 10:26 AM


Okeh salam semua blogger2. =)
Maybe ramai yg x tahu lagi kan pasal bloglarian ni. N temasuklah aku yg baru tahu hal ni. Tu la hang dayah. lambat sgt.tehegeh2. hehe. Aku tau bnda ni pun dr kawan blogger aku sndri. Cik Zery. Tq bro. U r the best ;) So mari kita check it out bapenda bloglarian ni sebenarnya.

Bloglarian ni adalah entry yg dibuat oleh Bro Padel kalau x silap. Dalam bloglarian ampa semua bleh bukak atau blogwalking trus 5-6 blog dalam 1 tabs. Jimat masa bukan?? so sgt seswai kpd blogger2 yg x brapa expert macam den ni ha...cari follower2 baru n kawn2 blogger baru. x gitu? heee~~~ So kalau sesapa nak join bloglarian ni boleh klik di pic yg tetera di atas ok atau DI SINI

Okeh, dgn tu tiba masanya den nak lengkapkan Slogan yg perlu den buat ni. "Saya suka berblogwalking kerana saya suka tgk blog2 yg comel2 dan menarik hati tambahan mencari teman2 blogger yg baru. Aceeh ayat. haha"

Dgn itu den nak tag kawan2 den supaya join bloglarian nih. :) Join weh. join. jgn x join. Mereka2 yg bertuah adalah:


Teman2 cumel sekelian marilah join bersama2 ok. :)

3 comments on "Blog Larian"

FareedSairi on December 8, 2010 at 12:33 AM said...

assalam, terima kasih sudi join BlogLarian, sudah tersenarai dalam senarai ke 48. bole tukar nama blog :)

Nurul Hidayah Mohd Zim on December 8, 2010 at 7:16 AM said...

wah..sama2.. :)

shahjiehan on December 15, 2010 at 11:06 AM said...

nk jugak joim..tp cane ekh..xreti sgt lor

Post a Comment

 

Sweet Candy Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez