Wednesday, December 8, 2010

Yeye! Tq Bloglarian~~

Posted by Nurul Hidayah Mohd Zim at 7:18 AM

Salam. :) Oh sangatlah happy krana dah tesenarai dalam bloglarian nampaknya. Walaupun dalam list ke 48. Oh x mengapa. itu pun sungguh berbangga wa cakap lu. Tq kpd admin Bloglarian. tima kaseh banyak2. Dengan ni boleh membantu aku dalam cari member2 blogger yg baru. :) Selamat bekenalan anda2 semua. Marilah kita kawan * aceceh. Hang over dayah. hang over. haha. Ok lah. T update lagi k. :) salam semua.

2 comments:

atienalova on December 8, 2010 at 3:54 PM said...

heheheee..kte dlm list yang same...happy blogging!

Nurul Hidayah Mohd Zim on December 8, 2010 at 8:58 PM said...

wah.. tq2.. :) happy blogging to u 2.. nak jalan2 blog awak lah. :)

Post a Comment

Wednesday, December 8, 2010

Yeye! Tq Bloglarian~~

Posted by Nurul Hidayah Mohd Zim at 7:18 AM

Salam. :) Oh sangatlah happy krana dah tesenarai dalam bloglarian nampaknya. Walaupun dalam list ke 48. Oh x mengapa. itu pun sungguh berbangga wa cakap lu. Tq kpd admin Bloglarian. tima kaseh banyak2. Dengan ni boleh membantu aku dalam cari member2 blogger yg baru. :) Selamat bekenalan anda2 semua. Marilah kita kawan * aceceh. Hang over dayah. hang over. haha. Ok lah. T update lagi k. :) salam semua.

2 comments on "Yeye! Tq Bloglarian~~"

atienalova on December 8, 2010 at 3:54 PM said...

heheheee..kte dlm list yang same...happy blogging!

Nurul Hidayah Mohd Zim on December 8, 2010 at 8:58 PM said...

wah.. tq2.. :) happy blogging to u 2.. nak jalan2 blog awak lah. :)

Post a Comment

 

Sweet Candy Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez