Wednesday, February 23, 2011

::Bad Day::

Posted by Nurul Hidayah Mohd Zim at 8:25 PM 0 comments
Salam.

Agak lama x update blog. Maaf wahai blog tesayang. Saya tidak mempunyai masa yg banyak untuk melayan kamu. Tp malam ni agak free untuk menulis apa yg patut.


Harini agak sedeh sedikit akibat satu masalah yg x dijangka. T_T.. Rasa serba salah sgt. Maybe is not my fault, but i'm responsible for that problems. Sangat risau. Macam mahu tecabut jantung saja.

Penahkah kalian smua merasa serba salah terhadap sesuatu pekara yg kita langung x jangka bnda tu akan jd pd diri sendiri? Rasa macam useless sangat2. Yes. I'm very give up right now. :(

Saya mintak maaf terhadap org yg berkenaan. Saya minta maaf. Walaupun kalian kata bukan salah saya, tetapi saya tetap berasa serba salah. I'm so sorry. T___T



p/s: Masih terpikir hal ini sejak pg tadi. langsung x senang duduk. Ya Allah. Bantulah hambamu ini.

Wednesday, February 9, 2011

Kak Limah oh Kak Limah

Posted by Nurul Hidayah Mohd Zim at 6:16 PM 1 comments
Assalamualaikum w.b.t wahai rakyat2 jelata. :P

Mood minggu ini agak baik disebabkan asyik bergelak tawa saja x habis2. masuk ni dah 8 atau 9 kali dah aku layan cita ni. Gila gempak. Mau guling2 atas kate tgk. Memang best lah.


Watak si Usop ini sgt mengelikan hati. Admire kamulah wahai usop. Haha.

Gila kentang ka x boleh tgk kek hr jadi tgh jalan? X pasal2 lumpuh tehegeh2 nek Wellcha..kah3..X penah dibuat org. dah nama pun lumpuh kan? Apasal plak la kome boleh jalan sambil lari2 bawak welcha kome tuh? X pahe aih teman.
Minggu ni jugak laptop buat hal la kan. habisnya assgnment teman dia kokak. Tepaksa la plak buat lain. Hadoi. pas2 sekarang x berlaptop la gamaknya. Tepaksa pinjam laptop kakak ipar yg baek hati. Tq kak mas =)
Besok mahu siap2 pulang ke Penang. habis ja klas pukul 12 tuh, trus lari laju2 balik umah. (gila pa lari. nek moto cukop. haha). Motif pulang? mahu baiki laptop yg gamaknya hidup segan mati x mahu itu. Aduh. Sungguh dukacitalah kamu. mau habis duit brapa ratus pulak. T___T
Ada sesapa baik hati mau sumbangkan laptop free kat teman? Hik3. Besday walaupun lambat lagi, ala, kira hadiah besday tahun lepas la. :P X gitu? Pangggggg!! laju singgah pipi. kah3.
Ok, x tahu nak merepek meraban dah kat sini. Mau out. mandi n solat. Assalamualaikum w.b.t ^____^



Wednesday, February 23, 2011

::Bad Day::

Posted by Nurul Hidayah Mohd Zim at 8:25 PM 0 comments
Salam.

Agak lama x update blog. Maaf wahai blog tesayang. Saya tidak mempunyai masa yg banyak untuk melayan kamu. Tp malam ni agak free untuk menulis apa yg patut.


Harini agak sedeh sedikit akibat satu masalah yg x dijangka. T_T.. Rasa serba salah sgt. Maybe is not my fault, but i'm responsible for that problems. Sangat risau. Macam mahu tecabut jantung saja.

Penahkah kalian smua merasa serba salah terhadap sesuatu pekara yg kita langung x jangka bnda tu akan jd pd diri sendiri? Rasa macam useless sangat2. Yes. I'm very give up right now. :(

Saya mintak maaf terhadap org yg berkenaan. Saya minta maaf. Walaupun kalian kata bukan salah saya, tetapi saya tetap berasa serba salah. I'm so sorry. T___T



p/s: Masih terpikir hal ini sejak pg tadi. langsung x senang duduk. Ya Allah. Bantulah hambamu ini.

Wednesday, February 9, 2011

Kak Limah oh Kak Limah

Posted by Nurul Hidayah Mohd Zim at 6:16 PM 1 comments
Assalamualaikum w.b.t wahai rakyat2 jelata. :P

Mood minggu ini agak baik disebabkan asyik bergelak tawa saja x habis2. masuk ni dah 8 atau 9 kali dah aku layan cita ni. Gila gempak. Mau guling2 atas kate tgk. Memang best lah.


Watak si Usop ini sgt mengelikan hati. Admire kamulah wahai usop. Haha.

Gila kentang ka x boleh tgk kek hr jadi tgh jalan? X pasal2 lumpuh tehegeh2 nek Wellcha..kah3..X penah dibuat org. dah nama pun lumpuh kan? Apasal plak la kome boleh jalan sambil lari2 bawak welcha kome tuh? X pahe aih teman.
Minggu ni jugak laptop buat hal la kan. habisnya assgnment teman dia kokak. Tepaksa la plak buat lain. Hadoi. pas2 sekarang x berlaptop la gamaknya. Tepaksa pinjam laptop kakak ipar yg baek hati. Tq kak mas =)
Besok mahu siap2 pulang ke Penang. habis ja klas pukul 12 tuh, trus lari laju2 balik umah. (gila pa lari. nek moto cukop. haha). Motif pulang? mahu baiki laptop yg gamaknya hidup segan mati x mahu itu. Aduh. Sungguh dukacitalah kamu. mau habis duit brapa ratus pulak. T___T
Ada sesapa baik hati mau sumbangkan laptop free kat teman? Hik3. Besday walaupun lambat lagi, ala, kira hadiah besday tahun lepas la. :P X gitu? Pangggggg!! laju singgah pipi. kah3.
Ok, x tahu nak merepek meraban dah kat sini. Mau out. mandi n solat. Assalamualaikum w.b.t ^____^



 

Sweet Candy Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez