Monday, November 29, 2010

Excited

Posted by Nurul Hidayah Mohd Zim at 1:55 AM
Salam

Besok pg saya n family kan b'tolak ke Shah Alam untuk ke Majlis Convocation saya yg akan berlansung 30 Nov ni. =)

Sgt2 excited weh habaq hang. :p

So, maybe x on9 untuk beberapa hr ni. T saya update blog laju2 ok untuk entry convo. Gudnyte! Sebelum tu, nak wish congrats untuk semua ex-classmate time dip dulu (IS110) coz dah bjaya grad on time. Cayalah! :) Semoga m'jd librarian yg berjaya. Oyeh~~Oklah, mahu tido sebab esok kna bangun awal mahu ke Shah Alam. Sorry, update entry kali ni, pendek2 saja.Nyte All. Take care.

0 comments:

Post a Comment

Monday, November 29, 2010

Excited

Posted by Nurul Hidayah Mohd Zim at 1:55 AM
Salam

Besok pg saya n family kan b'tolak ke Shah Alam untuk ke Majlis Convocation saya yg akan berlansung 30 Nov ni. =)

Sgt2 excited weh habaq hang. :p

So, maybe x on9 untuk beberapa hr ni. T saya update blog laju2 ok untuk entry convo. Gudnyte! Sebelum tu, nak wish congrats untuk semua ex-classmate time dip dulu (IS110) coz dah bjaya grad on time. Cayalah! :) Semoga m'jd librarian yg berjaya. Oyeh~~Oklah, mahu tido sebab esok kna bangun awal mahu ke Shah Alam. Sorry, update entry kali ni, pendek2 saja.Nyte All. Take care.

0 comments on "Excited"

Post a Comment

 

Sweet Candy Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez