Wednesday, December 15, 2010

25 Things About Me?

Posted by Nurul Hidayah Mohd Zim at 10:20 PM
Oh, salam semua. Baru perasan ditag oleh Cik Chumel ini, kerana membuka blog beliau sebentar td. thnx cik rara chumell. :) jadi mari kita selesaikan tugas ini. jeng2... Ada ke org nak tau sal aku nih?? Haha. Budget artis. (macam ada org nak amik tau hoi. hee~~) Okeh2. Berbalik kpd soalan yg ditag oleh cik rara itu. Mari lihat dgn bersungguh2.

once you have been tagged, you are supposed to write a note with 25 random, things, facts or goal about you. at the end, choose 25 people to be tagged. you have to tagged the person who tagged you. if i tag you, its because i want to know more about you.

25 things about me :

1. Nama penuh Nurul Hidayah bt. Mohd Zim. ( Nak ic skali ke? =_=)
2. Berasal dr Penang Pulau Mutiara. (banyak mutiara ka apa dulu?)
3. Lahir pada 4 Jun 1989. Still sweet 17. *Perasan ja lebeh. =_='
4. Anak bongsu dr 4 adik bradik n anak prmpuan sorang. (Jgn salah sangka. Tidak manja ye :D)
5. Mak su kepada 3 anak buah yg sgt shumell lagi kiut miut.
6. Anak kpd mak n ayah yg begitu lovely =)
7. UiTM Kedah Students
8. Librarian to be.
9. Simple
10.Low Profile. Sampai org x knal punya low profile =_=
11. Suka makan. Tapi takot gemok. Asyik pikir diet ja. Tapi x jalan2 pon diet tu semua. hampeh!
12. Suka lukis2, warna2. Budget kanak2 lagi.
13. Suka shopping. Tapi housemate selalu marah sebab asal shopping ja aku window shopping sebenarnya. haha
14. Sensitip, Ala..mcm pensel tip2 tuh (pensel tekan)
15. Cepat marah n cpat sejuk~~
16. Sangat2 sukakan kanak2 sebab mereka sgt2 shumell :)
17. Married. (yoo..yooo...ooo jaa hang dayah. kah3)
18. Suka warna putih, warna2 lembut n warna2 yg x over la sgt di mata den ni.
19. Perangai kalah budak2.
20. X suka org yg amik kesempatan terhadap kebaikkan org lain
21. Bercita2 mahu dapatkan first class degree n banggakan mak ayah. :')
22. Sgt obses terhadap bag dan kasut2.
23. Seorang gadis berkaca mata. Jgn tertipu. Selama ni pkai conteks lens ja. kalu x buto den ni sebenarnya.
24. Perangai jenis akan buat keja sampai siap. Kalau x siap x kan stop. Oh perangai yg pelik!
25. Lastly, sgt2 x suka akan kaum2 yg hipokrit, sombong x tentu pasal n demand2 nih. Low profile kan bagus. Ye x? hee~~

Okeh, siap 25 soalan dijawab n 5 kali edit benda ni sebab asal siap ja nak publish internet disconnected. Jadi taip semula n semula sehingga siap. Autosave ke x ni? Jgn derhaka ngan tuan sendiri ye blog tesayang ;) Hampeh ja suh aku buat2 rajin malam2 buto ni. Hehe. Jadi nak tag semua geng2 blogger pasal bnda ni. :) Bui2 Salam

0 comments:

Post a Comment

Wednesday, December 15, 2010

25 Things About Me?

Posted by Nurul Hidayah Mohd Zim at 10:20 PM
Oh, salam semua. Baru perasan ditag oleh Cik Chumel ini, kerana membuka blog beliau sebentar td. thnx cik rara chumell. :) jadi mari kita selesaikan tugas ini. jeng2... Ada ke org nak tau sal aku nih?? Haha. Budget artis. (macam ada org nak amik tau hoi. hee~~) Okeh2. Berbalik kpd soalan yg ditag oleh cik rara itu. Mari lihat dgn bersungguh2.

once you have been tagged, you are supposed to write a note with 25 random, things, facts or goal about you. at the end, choose 25 people to be tagged. you have to tagged the person who tagged you. if i tag you, its because i want to know more about you.

25 things about me :

1. Nama penuh Nurul Hidayah bt. Mohd Zim. ( Nak ic skali ke? =_=)
2. Berasal dr Penang Pulau Mutiara. (banyak mutiara ka apa dulu?)
3. Lahir pada 4 Jun 1989. Still sweet 17. *Perasan ja lebeh. =_='
4. Anak bongsu dr 4 adik bradik n anak prmpuan sorang. (Jgn salah sangka. Tidak manja ye :D)
5. Mak su kepada 3 anak buah yg sgt shumell lagi kiut miut.
6. Anak kpd mak n ayah yg begitu lovely =)
7. UiTM Kedah Students
8. Librarian to be.
9. Simple
10.Low Profile. Sampai org x knal punya low profile =_=
11. Suka makan. Tapi takot gemok. Asyik pikir diet ja. Tapi x jalan2 pon diet tu semua. hampeh!
12. Suka lukis2, warna2. Budget kanak2 lagi.
13. Suka shopping. Tapi housemate selalu marah sebab asal shopping ja aku window shopping sebenarnya. haha
14. Sensitip, Ala..mcm pensel tip2 tuh (pensel tekan)
15. Cepat marah n cpat sejuk~~
16. Sangat2 sukakan kanak2 sebab mereka sgt2 shumell :)
17. Married. (yoo..yooo...ooo jaa hang dayah. kah3)
18. Suka warna putih, warna2 lembut n warna2 yg x over la sgt di mata den ni.
19. Perangai kalah budak2.
20. X suka org yg amik kesempatan terhadap kebaikkan org lain
21. Bercita2 mahu dapatkan first class degree n banggakan mak ayah. :')
22. Sgt obses terhadap bag dan kasut2.
23. Seorang gadis berkaca mata. Jgn tertipu. Selama ni pkai conteks lens ja. kalu x buto den ni sebenarnya.
24. Perangai jenis akan buat keja sampai siap. Kalau x siap x kan stop. Oh perangai yg pelik!
25. Lastly, sgt2 x suka akan kaum2 yg hipokrit, sombong x tentu pasal n demand2 nih. Low profile kan bagus. Ye x? hee~~

Okeh, siap 25 soalan dijawab n 5 kali edit benda ni sebab asal siap ja nak publish internet disconnected. Jadi taip semula n semula sehingga siap. Autosave ke x ni? Jgn derhaka ngan tuan sendiri ye blog tesayang ;) Hampeh ja suh aku buat2 rajin malam2 buto ni. Hehe. Jadi nak tag semua geng2 blogger pasal bnda ni. :) Bui2 Salam

0 comments on "25 Things About Me?"

Post a Comment

 

Sweet Candy Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez