Sunday, December 26, 2010

Contest Gambar Kenangan Sekolah Dulu2

Posted by Nurul Hidayah Mohd Zim at 3:51 PM

Salam~ Hee~~ First of all, tq so much kpd encik ini krana sgt rajin inform saya bagai2 pasal blog, contest. :) Untunglah dapat kawan begini. Hehe. Tq Zery. OK, mari kita join contest ni. Sebelum tu, marilah lihat syarat2nya.

1) Mst ade blog sendiri tow PENTING !
2) Jadik follower bLog ida dlu bg yg dh ada,terima kasih tow AMAT PENTING!!!
3) Letakkan ‘Contest gambar kenangan sekolah dulu2’ sbg tajuk entry korang (jgn lupa wt entry pasal pic tu) dan banner diatas berserta linkkan teros kt entry ini tow....PENTING !!
4 )Upload kn gmbar kenangan sekolah korang dulu2 (xkish sorang atau beramai2)
tp bg yg still sekolah ag.korang pom leh join gk,tp mst berpakian sekolah korang ek...PENTING!) Dlm gmbar tersebut ,nyatakan nama sekolah korang jugak
6) Hantar link entry korang didalam kotak komen entry contest ini. PENTING !!
7) Tarikh tamat pd 11/01/11 @ 11 jan 2011.

Okes, dah tgk syarat2nya?? Jadi kalau sapa nak join boleh la join ye. n silalah ke blog cik chumel ini. :) (http://idasayangkamu.blogspot.com) T kalau ada rezeki mana tahu boleh menang. Wah~~ Syok2. Dapat adiah.. heee~~ Okeh jadi dgn itu aku pun nak menyebok masuk contest ni. Jadi mari lihat gambar time sekolah dulu2. (teringat zaman kanak2 hingusan T.T )

Oh ini memag kanak2 hingusan punya gambar. Sorrylah, kualiti gambar x sehebat kamera DSLR. haha. Ni ja yg ada. gambar yg lain ntah ke mna dah. X tahu simpan mana. :) Even x menang contest ni pun x pe. :) Aku memang suka join2 contest ni aceceh :P

Okes, meh nak story gambar ni. Time ni aku sek rendah lagi. SEK.KEB.PENAGA. So, time ni bulan merdeka. Jadi kami ramai2 satu sek buat bendera jalur gemilang yg paling besar kami boleh buat. Jadi ni lah hasilnya. :) Cantik kan?? Cantik kan??? :P Hehe. Kalau korang pndailah kan...carilah aku. Sure x jumpa...wakakakakah.. Jgn harap nak jumpa la ye. Okey2, aku bg klu skit. Aku pengawas sekolah berbaju biru. hee~ Time ni memang btol2 kanak2 hingusan yg memang x mengerti apa2. cewah. Tiba2 rindu sgt nak p zaman sekolah balik. bangun pg2 buta, siap2 p sekolah, kayuh basikal ramai2 ngan member, balik sek ramai2 lepak makan2 kat kdai mak cik apa nama ntah. dah lupa. haiyo! haha. Syok2. Zaman kanak2 ribena. Rugi plak x banyak gambar nak dipertontokan. Sorry lah ye.

Btw, tq kpd cik ida yg manis krana anjurkan contest ni. Tiba2 terasa muda. T.T Kpd blogger2 yg mau join, join saja okey. X rugi apapun sebenarnya. ;) Free saja. Cuma letak gambar n komen. Macam petik jari sambil makan kacang sebelah mata. Okeylah. mau beransur dulu. Bui2. Salam.


0 comments:

Post a Comment

Sunday, December 26, 2010

Contest Gambar Kenangan Sekolah Dulu2

Posted by Nurul Hidayah Mohd Zim at 3:51 PM

Salam~ Hee~~ First of all, tq so much kpd encik ini krana sgt rajin inform saya bagai2 pasal blog, contest. :) Untunglah dapat kawan begini. Hehe. Tq Zery. OK, mari kita join contest ni. Sebelum tu, marilah lihat syarat2nya.

1) Mst ade blog sendiri tow PENTING !
2) Jadik follower bLog ida dlu bg yg dh ada,terima kasih tow AMAT PENTING!!!
3) Letakkan ‘Contest gambar kenangan sekolah dulu2’ sbg tajuk entry korang (jgn lupa wt entry pasal pic tu) dan banner diatas berserta linkkan teros kt entry ini tow....PENTING !!
4 )Upload kn gmbar kenangan sekolah korang dulu2 (xkish sorang atau beramai2)
tp bg yg still sekolah ag.korang pom leh join gk,tp mst berpakian sekolah korang ek...PENTING!) Dlm gmbar tersebut ,nyatakan nama sekolah korang jugak
6) Hantar link entry korang didalam kotak komen entry contest ini. PENTING !!
7) Tarikh tamat pd 11/01/11 @ 11 jan 2011.

Okes, dah tgk syarat2nya?? Jadi kalau sapa nak join boleh la join ye. n silalah ke blog cik chumel ini. :) (http://idasayangkamu.blogspot.com) T kalau ada rezeki mana tahu boleh menang. Wah~~ Syok2. Dapat adiah.. heee~~ Okeh jadi dgn itu aku pun nak menyebok masuk contest ni. Jadi mari lihat gambar time sekolah dulu2. (teringat zaman kanak2 hingusan T.T )

Oh ini memag kanak2 hingusan punya gambar. Sorrylah, kualiti gambar x sehebat kamera DSLR. haha. Ni ja yg ada. gambar yg lain ntah ke mna dah. X tahu simpan mana. :) Even x menang contest ni pun x pe. :) Aku memang suka join2 contest ni aceceh :P

Okes, meh nak story gambar ni. Time ni aku sek rendah lagi. SEK.KEB.PENAGA. So, time ni bulan merdeka. Jadi kami ramai2 satu sek buat bendera jalur gemilang yg paling besar kami boleh buat. Jadi ni lah hasilnya. :) Cantik kan?? Cantik kan??? :P Hehe. Kalau korang pndailah kan...carilah aku. Sure x jumpa...wakakakakah.. Jgn harap nak jumpa la ye. Okey2, aku bg klu skit. Aku pengawas sekolah berbaju biru. hee~ Time ni memang btol2 kanak2 hingusan yg memang x mengerti apa2. cewah. Tiba2 rindu sgt nak p zaman sekolah balik. bangun pg2 buta, siap2 p sekolah, kayuh basikal ramai2 ngan member, balik sek ramai2 lepak makan2 kat kdai mak cik apa nama ntah. dah lupa. haiyo! haha. Syok2. Zaman kanak2 ribena. Rugi plak x banyak gambar nak dipertontokan. Sorry lah ye.

Btw, tq kpd cik ida yg manis krana anjurkan contest ni. Tiba2 terasa muda. T.T Kpd blogger2 yg mau join, join saja okey. X rugi apapun sebenarnya. ;) Free saja. Cuma letak gambar n komen. Macam petik jari sambil makan kacang sebelah mata. Okeylah. mau beransur dulu. Bui2. Salam.


0 comments on "Contest Gambar Kenangan Sekolah Dulu2"

Post a Comment

 

Sweet Candy Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez