Thursday, January 13, 2011

Setelah Berminggu2 x Hupdate Blog. Hari Ini Sakit Perut Pula T___T

Posted by Nurul Hidayah Mohd Zim at 10:33 AM

Salam semua. Dah lama x update blog sejak dua menjak ni. Pas buka ja sem baru asyik bz ke kelas saja. This sem smua kelas pukul 8. T_T Hari2 ngantok dalam kelas. Apadahal? Tido lambat? Oh Tidak. Sangat2 mengantok. Akibat menguap di dalam klas x berenti2 aku dipanggil ke depan kelas untuk jawab soklan. X ka jd femes sebentar? haha. Naseb2 T.T

Skang mari bebalik ke crita utama. Hari ni aku sakit perut sgt2. Subuh2 td dah bgun cari toilet. Ya allah. Tuhan ja yg tau. Maybe keracunan makanan agaknya. Sebab ada member2 jugak yg sakit perut. Haih. X ka naya kena macam ni. Nak tido pun susah gamaknya. Jadi aku bangun ja even klas aku cancel pg ini. Cancel weh. Cancel. Betapa berharganya bg aku kalau klas CANCEL. Sebab hr2 aku bgun awal siap2 p klas. Bila klas dah cancel pg ni bolehlah bngun lambat skit. Tup2 sakit perut plak. lagi awal aku bgun. Haha. Skang bila semua housemate tgh tido, aku ja yg jaga. Sakit perut punya hal. =_=

Jadi hampa rasa perlu x aku attend klas pukul 12 jap g akibat kesakitan keperutan aku nih? *Niat tidak mahu ke kelas nampaknya. Heee~ Btw, tq kepada Encik Jules krana belikan ubat. :)
So, stakat ni ja entry untuk berminggu2 yg x dihupdate. Salam.

0 comments:

Post a Comment

Thursday, January 13, 2011

Setelah Berminggu2 x Hupdate Blog. Hari Ini Sakit Perut Pula T___T

Posted by Nurul Hidayah Mohd Zim at 10:33 AM

Salam semua. Dah lama x update blog sejak dua menjak ni. Pas buka ja sem baru asyik bz ke kelas saja. This sem smua kelas pukul 8. T_T Hari2 ngantok dalam kelas. Apadahal? Tido lambat? Oh Tidak. Sangat2 mengantok. Akibat menguap di dalam klas x berenti2 aku dipanggil ke depan kelas untuk jawab soklan. X ka jd femes sebentar? haha. Naseb2 T.T

Skang mari bebalik ke crita utama. Hari ni aku sakit perut sgt2. Subuh2 td dah bgun cari toilet. Ya allah. Tuhan ja yg tau. Maybe keracunan makanan agaknya. Sebab ada member2 jugak yg sakit perut. Haih. X ka naya kena macam ni. Nak tido pun susah gamaknya. Jadi aku bangun ja even klas aku cancel pg ini. Cancel weh. Cancel. Betapa berharganya bg aku kalau klas CANCEL. Sebab hr2 aku bgun awal siap2 p klas. Bila klas dah cancel pg ni bolehlah bngun lambat skit. Tup2 sakit perut plak. lagi awal aku bgun. Haha. Skang bila semua housemate tgh tido, aku ja yg jaga. Sakit perut punya hal. =_=

Jadi hampa rasa perlu x aku attend klas pukul 12 jap g akibat kesakitan keperutan aku nih? *Niat tidak mahu ke kelas nampaknya. Heee~ Btw, tq kepada Encik Jules krana belikan ubat. :)
So, stakat ni ja entry untuk berminggu2 yg x dihupdate. Salam.

0 comments on "Setelah Berminggu2 x Hupdate Blog. Hari Ini Sakit Perut Pula T___T"

Post a Comment

 

Sweet Candy Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez