Saturday, January 1, 2011

Happy New Year!

Posted by Nurul Hidayah Mohd Zim at 7:22 AM

Salam semua. :) Macam mana sambut new year semalam? Meriah?? Oh, aku hanya sambut di atas katil saja. Tidur bagaikan bayi kecil.haha. Nak kuar g celebrate pun ayah keja, jadi mari tido habis2an saja. :D

Masuk ja tahun baru ni. Pasti ramai dah start azam macam2 kan? Azam aku eh? Ntah. haha. Blom pasti lagi la. Still terkapai2. Maybe blajar sungguh2 n habiskan deegre aku. Cakap pasal degree hari ni aku dah kna balik Melbourne. Eh, silap. Merbok... haha. Kelas dah nak start la. Jadi pasni asyik kna bangun awal saja. Tido lambat pulak. Siapkan assignment. Haih. Xpa..xpa. Semangat tahun baru katakan. Apapun, Happy new year kpd semua blogger2. :)

Semoga tahun ini membawa lebih seribu makna n kebaikkan kepada kita semua. Amin. :) Salam.

p/s: Hari ni anak sedara aku yg ke-4 lahir. Baby tahun baru. Jeleslah. T ic dia jd number yg sgt sedap. 110101. wahhh, jeles, jeles, jeles! *Aiseh mak su. Buat perangai elok2 skit. teheeee...Bye2.

2 comments:

muhamad zairi bin marzuki on January 1, 2011 at 8:12 AM said...

yeay...acu dpt ank buah lg..haha..pompuan ke laki weyh??

Nurul Hidayah Mohd Zim on January 1, 2011 at 3:06 PM said...

laki2 la. :D

Post a Comment

Saturday, January 1, 2011

Happy New Year!

Posted by Nurul Hidayah Mohd Zim at 7:22 AM

Salam semua. :) Macam mana sambut new year semalam? Meriah?? Oh, aku hanya sambut di atas katil saja. Tidur bagaikan bayi kecil.haha. Nak kuar g celebrate pun ayah keja, jadi mari tido habis2an saja. :D

Masuk ja tahun baru ni. Pasti ramai dah start azam macam2 kan? Azam aku eh? Ntah. haha. Blom pasti lagi la. Still terkapai2. Maybe blajar sungguh2 n habiskan deegre aku. Cakap pasal degree hari ni aku dah kna balik Melbourne. Eh, silap. Merbok... haha. Kelas dah nak start la. Jadi pasni asyik kna bangun awal saja. Tido lambat pulak. Siapkan assignment. Haih. Xpa..xpa. Semangat tahun baru katakan. Apapun, Happy new year kpd semua blogger2. :)

Semoga tahun ini membawa lebih seribu makna n kebaikkan kepada kita semua. Amin. :) Salam.

p/s: Hari ni anak sedara aku yg ke-4 lahir. Baby tahun baru. Jeleslah. T ic dia jd number yg sgt sedap. 110101. wahhh, jeles, jeles, jeles! *Aiseh mak su. Buat perangai elok2 skit. teheeee...Bye2.

2 comments on "Happy New Year!"

muhamad zairi bin marzuki on January 1, 2011 at 8:12 AM said...

yeay...acu dpt ank buah lg..haha..pompuan ke laki weyh??

Nurul Hidayah Mohd Zim on January 1, 2011 at 3:06 PM said...

laki2 la. :D

Post a Comment

 

Sweet Candy Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez