Wednesday, January 26, 2011

Dalam Hati ada Taman :P

Posted by Nurul Hidayah Mohd Zim at 4:42 PM

Salam semua. Sekarang dah makin malas mengupdate blog.....Sebab? Rasa Malas yg x terhingga. Keja banyak nak disiapkan. Tapi....Tapi.......X mengapa..... Sebab esok sudah start cuti ..Yey!!!


Hati berbunga2 riang.. Cuti selama 1 mggu. Hebat bukan. Semester Break + Cuti raya cina. walllaweh. Bestnya. :P Sudah x sabar mahu pulang dan ketemu family. :D Rindu sama budak2 ini.


Plan waktu cuti? Rehat sepuas2nya memandangkan assignment x la begitu banyak. Haha. Heaven nya jadi students. Kelas 2,3 kerat. Balik kelas tido. Heaven. Heaven. X macam keja. memang wajib hari2 la kan. 8 a.m until 5 p.m.

So memandangkan betapa heavennya cuti aku kali ni, jd aku nak plan dah bnda2 best untuk cuti 1 week ni. :D Tambah plak nanti cuti sem 4 bulan weh. Jeles ka x jeles ni? Haha. Syok2! maybe planning untuk cuti sem nanti nak pegi becuti ngan family :)


K.lah. T update lagi. Salam :)




0 comments:

Post a Comment

Wednesday, January 26, 2011

Dalam Hati ada Taman :P

Posted by Nurul Hidayah Mohd Zim at 4:42 PM

Salam semua. Sekarang dah makin malas mengupdate blog.....Sebab? Rasa Malas yg x terhingga. Keja banyak nak disiapkan. Tapi....Tapi.......X mengapa..... Sebab esok sudah start cuti ..Yey!!!


Hati berbunga2 riang.. Cuti selama 1 mggu. Hebat bukan. Semester Break + Cuti raya cina. walllaweh. Bestnya. :P Sudah x sabar mahu pulang dan ketemu family. :D Rindu sama budak2 ini.


Plan waktu cuti? Rehat sepuas2nya memandangkan assignment x la begitu banyak. Haha. Heaven nya jadi students. Kelas 2,3 kerat. Balik kelas tido. Heaven. Heaven. X macam keja. memang wajib hari2 la kan. 8 a.m until 5 p.m.

So memandangkan betapa heavennya cuti aku kali ni, jd aku nak plan dah bnda2 best untuk cuti 1 week ni. :D Tambah plak nanti cuti sem 4 bulan weh. Jeles ka x jeles ni? Haha. Syok2! maybe planning untuk cuti sem nanti nak pegi becuti ngan family :)


K.lah. T update lagi. Salam :)




0 comments on "Dalam Hati ada Taman :P"

Post a Comment

 

Sweet Candy Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez