Friday, November 12, 2010

Tersangatlah happy dan gumbiranya hati beta~~ ^_^

Posted by Nurul Hidayah Mohd Zim at 4:47 PM

Salam semua.. ^_^

Sebab muka happy?? apadahal???

Hehe. Dengan ini beta dgn gumbira dan sukacitanya mengumumkan.. My mom dah pulang dr hospital. :D (tgk betapa happynya sampai mulut nak tekoyak dah punya senyium...)

So far, semuanya dah setel. mak dah selamat buat operation n selamat semua proses kat hospital tu, n pas 5 hr b'malam di KPJ Hospital (tmasuk anak Puan Azizah iaitu beta.Mengalahkan org sakit. tido demand2 dan nak mcm2. Selain itu turut makan makanan org sakit bagai org yg sakit truk... Sila jgn salahkan beta. Krana mummy beta yg sgt bemurah hati memberi makanan beliau kpd beta. org kata rezeki jgn ditolak. jd mari rembat saja! :p) mak beta pun dah boleh pulang termasuklah beta juga.. ^_^


KPJ Hospital


Sungguh penat dan meletihkan slama 5 hr ini. krana terpaksa berulang alik dr rumah dan hospital. Tahu knapa??? heee~~ mari beta story merry. Kerana ketamakkan yg membuak2 dalam diri, pencuri kalah dgn beta. knapa??? sebab beta terlalu tamak mahu mnjaga ramai org dalam satu2 masa. aceceh...haha..x daklah. beta baik hati. x pnah tamak. (knapa angkat bakul sndri nih? =_= ). Motif sebab letih?? yala, mau nya x. Start first mak masuk hospital, dah kna jaga. tido sana. pg2 pas subuh, rushing balik umah sebab kna jaga
anak2 buah yg comel itu. Parents mereka kja lah. So kna la menjadi babysitter sebentar. Pas ja parents budak2 comel pulang dalam pukul 6 ptg, beta rushing lagi ke hospital untuk jaga mak terchenta.. (bukan chenta kenduri a.k.a fasha sandha ye kawan2.Harap maklum.)

So hampa2 semua boleh bayangkn x btapa beta drift untuk ke tmpat yg dituju on time??? ha....beta pun x caya aih. haha... so start ptg sampai pg esoknya beta jaga mak beta di hospital...bnda ni jd sampailah lima hr mak beta di hospital. tp ada jugak kak ipar beta amik cuti. jaga anak2 comel beliau. so ampa rasa beta ni pnting ka x pnting kat family?? acceh..prasan la plak.. :D skali skala xpa.. =_=

Kanak2 comel saya! :)



Start dr skang bolehlah update blog slalu! Yay!! ^_^
Ok lah, takat ini saja beta update blog untuk entry kali ni. T update lagi okeh. :)
Take care.

p/s: to Nurhafisya a.k.a kakak chanteek merangkap housemate saya. Taniah krana tlah bjaya build ur own blog. Be my follower ok... hik3 (motif letak font besar2 krana mahu memberi semngat kpd kakak chanteek :D

Ok semua..Salam~~

0 comments:

Post a Comment

Friday, November 12, 2010

Tersangatlah happy dan gumbiranya hati beta~~ ^_^

Posted by Nurul Hidayah Mohd Zim at 4:47 PM

Salam semua.. ^_^

Sebab muka happy?? apadahal???

Hehe. Dengan ini beta dgn gumbira dan sukacitanya mengumumkan.. My mom dah pulang dr hospital. :D (tgk betapa happynya sampai mulut nak tekoyak dah punya senyium...)

So far, semuanya dah setel. mak dah selamat buat operation n selamat semua proses kat hospital tu, n pas 5 hr b'malam di KPJ Hospital (tmasuk anak Puan Azizah iaitu beta.Mengalahkan org sakit. tido demand2 dan nak mcm2. Selain itu turut makan makanan org sakit bagai org yg sakit truk... Sila jgn salahkan beta. Krana mummy beta yg sgt bemurah hati memberi makanan beliau kpd beta. org kata rezeki jgn ditolak. jd mari rembat saja! :p) mak beta pun dah boleh pulang termasuklah beta juga.. ^_^


KPJ Hospital


Sungguh penat dan meletihkan slama 5 hr ini. krana terpaksa berulang alik dr rumah dan hospital. Tahu knapa??? heee~~ mari beta story merry. Kerana ketamakkan yg membuak2 dalam diri, pencuri kalah dgn beta. knapa??? sebab beta terlalu tamak mahu mnjaga ramai org dalam satu2 masa. aceceh...haha..x daklah. beta baik hati. x pnah tamak. (knapa angkat bakul sndri nih? =_= ). Motif sebab letih?? yala, mau nya x. Start first mak masuk hospital, dah kna jaga. tido sana. pg2 pas subuh, rushing balik umah sebab kna jaga
anak2 buah yg comel itu. Parents mereka kja lah. So kna la menjadi babysitter sebentar. Pas ja parents budak2 comel pulang dalam pukul 6 ptg, beta rushing lagi ke hospital untuk jaga mak terchenta.. (bukan chenta kenduri a.k.a fasha sandha ye kawan2.Harap maklum.)

So hampa2 semua boleh bayangkn x btapa beta drift untuk ke tmpat yg dituju on time??? ha....beta pun x caya aih. haha... so start ptg sampai pg esoknya beta jaga mak beta di hospital...bnda ni jd sampailah lima hr mak beta di hospital. tp ada jugak kak ipar beta amik cuti. jaga anak2 comel beliau. so ampa rasa beta ni pnting ka x pnting kat family?? acceh..prasan la plak.. :D skali skala xpa.. =_=

Kanak2 comel saya! :)



Start dr skang bolehlah update blog slalu! Yay!! ^_^
Ok lah, takat ini saja beta update blog untuk entry kali ni. T update lagi okeh. :)
Take care.

p/s: to Nurhafisya a.k.a kakak chanteek merangkap housemate saya. Taniah krana tlah bjaya build ur own blog. Be my follower ok... hik3 (motif letak font besar2 krana mahu memberi semngat kpd kakak chanteek :D

Ok semua..Salam~~

0 comments on "Tersangatlah happy dan gumbiranya hati beta~~ ^_^"

Post a Comment

 

Sweet Candy Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez