Saturday, November 13, 2010

:: Saya Sayang blog Saya. Jadi kenapa? ::

Posted by Nurul Hidayah Mohd Zim at 8:19 AM
Assalamualaikum!
Rajin pulak lah saya update blog kan. nak wat cena. mcm dah tetulih kat atas nun. ini blog saya, jd saya yg punya. so x kesahla brapa kali saya nak hupdate kan. hehe. kang x rajin update besawang lagilah blog ni.

Sejak dua menjak ni rajin plak la tgk link2 web sal accessories blog ni. excited nak cantikkan blog. aceceh. mcm la cantik sgt. =_=

Ini adalah disebabkn oleh senior canteek saya. Krana apa??? Sila tnya beliau. haha. x daklah.Kak Picha sila dengar baik2. saya sudah addicted mengupdate blog akibat penangan dr kamu. Heee~~~ Jadi mari kita update blog besama2. Sila masuk klas blog saya hari ini ok. Teheeeee~~~ (klas x bebayar..)

Bg sesetngah org la kan.. ada ja yg cakap."Buat apa nak buat blog? sapa mahu baca? Perlukah? " Alamak, jika ayat bgini didengar oleh saya, pasti akan trus jatuh bagai ditimpa batu bata konkrit. Sila bg semangat sedikit kpd saya untuk menulis blog. Ingat mudah kah kamu2 sekalian bg saya untuk menulis blog? Nak kata ada talent tulis novel sah2 la x dak. tulis note lecturer bg lagilah malas tahap cipan. nak tulis fb? Haaa....itu kepakaran yg x dapat disangkal. saya memang expert! hee.. Tp bab tulis blog saya mencuba dgn penuh gigih. (baca buku pun x gigih mcm ni ok..;P )

Jadi silalah memberi kata2 semangat buat saya agar
saya trus mengupdate blog. :D
Ok lah. salam semua~




0 comments:

Post a Comment

Saturday, November 13, 2010

:: Saya Sayang blog Saya. Jadi kenapa? ::

Posted by Nurul Hidayah Mohd Zim at 8:19 AM
Assalamualaikum!
Rajin pulak lah saya update blog kan. nak wat cena. mcm dah tetulih kat atas nun. ini blog saya, jd saya yg punya. so x kesahla brapa kali saya nak hupdate kan. hehe. kang x rajin update besawang lagilah blog ni.

Sejak dua menjak ni rajin plak la tgk link2 web sal accessories blog ni. excited nak cantikkan blog. aceceh. mcm la cantik sgt. =_=

Ini adalah disebabkn oleh senior canteek saya. Krana apa??? Sila tnya beliau. haha. x daklah.Kak Picha sila dengar baik2. saya sudah addicted mengupdate blog akibat penangan dr kamu. Heee~~~ Jadi mari kita update blog besama2. Sila masuk klas blog saya hari ini ok. Teheeeee~~~ (klas x bebayar..)

Bg sesetngah org la kan.. ada ja yg cakap."Buat apa nak buat blog? sapa mahu baca? Perlukah? " Alamak, jika ayat bgini didengar oleh saya, pasti akan trus jatuh bagai ditimpa batu bata konkrit. Sila bg semangat sedikit kpd saya untuk menulis blog. Ingat mudah kah kamu2 sekalian bg saya untuk menulis blog? Nak kata ada talent tulis novel sah2 la x dak. tulis note lecturer bg lagilah malas tahap cipan. nak tulis fb? Haaa....itu kepakaran yg x dapat disangkal. saya memang expert! hee.. Tp bab tulis blog saya mencuba dgn penuh gigih. (baca buku pun x gigih mcm ni ok..;P )

Jadi silalah memberi kata2 semangat buat saya agar
saya trus mengupdate blog. :D
Ok lah. salam semua~




0 comments on ":: Saya Sayang blog Saya. Jadi kenapa? ::"

Post a Comment

 

Sweet Candy Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez