Friday, August 27, 2010

:: Result JPA ::

Posted by Nurul Hidayah Mohd Zim at 5:37 AM
Salam semua..selamat pg..dah sahur? Makan banyak x sahur ni? nak dijadikan cita..aku punyalah makan ngan beselera skali cam dah x da hr esok kan...excited nak check status biasiswa JPA aku. pas habih ja makan sepinggan nasik mak aku sediakn, aku pun trus on laptop..sambil mencucuk berokband kesayangan.. dan menyanyi2 kegirangan...mcm org baru dapat something drp bf dia kn....(padahal muka ngantok ja..haha).. aku pun dengan senang hatinya buka laman web jpa...jeng2...


Masuk ja portal ni, ati aku dah bedebar2 ha....nak tau result??? meh kita check it out!




Dan inilah resultnya...maybe bukan rezeki aku lagi kan...n semua kawan2 aku pun x dapat biasiswa ni...sabar ja lah....maybe rezeki kami bukan kat sini...mana tahu...tuah ayam nampak di kaki..tuah manusia..sapa tahu...gpun lagi ramai org pointer gempak2...n ramai lagi yg memerlukan biasiswa ni bebanding aku.... xpalah.. (walaupon frust jugak sebenarnya......;'( ....waaaaa) Tepaksalah aku go on ngan pt ja....maybe jpa suh aku blajar rajin2 la tu..dapat pointer 3.5 above..x yah bayar pt..kan?? kan?? (sedapkan ati sendiri...)


So kpd sapa2 yg apply jpa jugak..tapi dapat result seperti di atas..x yahla give up k.. insyallah maybe rezeki kita kat len...sabar ja k...

To Noor Atiqah: mari overshopping hari ni akibat FRUST (maseh x leh menerima knyataan walaupon nasehat org bagai2...haha)

To Jules Fauzi: Sila tambah duit poket saya..sila..sila..dan silakan....:P

To mak n ayah: Sila jangan marah saya yg baek hati ini, kerana tidak bejaya memujuk n mengambil hati jpa untuk menaja anak mu ni..hehe

To all my fwen: tq 4 read this entry... selamat berpuasa.. :)




2 comments:

free2rhyme_152003 on August 27, 2010 at 9:12 PM said...

dh setel dh..
haha
leteh leteh..

Nurul Hidayah Mohd Zim on August 27, 2010 at 9:22 PM said...

aceceh..ada kasut mj....:P
hehe....

Post a Comment

Friday, August 27, 2010

:: Result JPA ::

Posted by Nurul Hidayah Mohd Zim at 5:37 AM
Salam semua..selamat pg..dah sahur? Makan banyak x sahur ni? nak dijadikan cita..aku punyalah makan ngan beselera skali cam dah x da hr esok kan...excited nak check status biasiswa JPA aku. pas habih ja makan sepinggan nasik mak aku sediakn, aku pun trus on laptop..sambil mencucuk berokband kesayangan.. dan menyanyi2 kegirangan...mcm org baru dapat something drp bf dia kn....(padahal muka ngantok ja..haha).. aku pun dengan senang hatinya buka laman web jpa...jeng2...


Masuk ja portal ni, ati aku dah bedebar2 ha....nak tau result??? meh kita check it out!




Dan inilah resultnya...maybe bukan rezeki aku lagi kan...n semua kawan2 aku pun x dapat biasiswa ni...sabar ja lah....maybe rezeki kami bukan kat sini...mana tahu...tuah ayam nampak di kaki..tuah manusia..sapa tahu...gpun lagi ramai org pointer gempak2...n ramai lagi yg memerlukan biasiswa ni bebanding aku.... xpalah.. (walaupon frust jugak sebenarnya......;'( ....waaaaa) Tepaksalah aku go on ngan pt ja....maybe jpa suh aku blajar rajin2 la tu..dapat pointer 3.5 above..x yah bayar pt..kan?? kan?? (sedapkan ati sendiri...)


So kpd sapa2 yg apply jpa jugak..tapi dapat result seperti di atas..x yahla give up k.. insyallah maybe rezeki kita kat len...sabar ja k...

To Noor Atiqah: mari overshopping hari ni akibat FRUST (maseh x leh menerima knyataan walaupon nasehat org bagai2...haha)

To Jules Fauzi: Sila tambah duit poket saya..sila..sila..dan silakan....:P

To mak n ayah: Sila jangan marah saya yg baek hati ini, kerana tidak bejaya memujuk n mengambil hati jpa untuk menaja anak mu ni..hehe

To all my fwen: tq 4 read this entry... selamat berpuasa.. :)




2 comments on ":: Result JPA ::"

free2rhyme_152003 on August 27, 2010 at 9:12 PM said...

dh setel dh..
haha
leteh leteh..

Nurul Hidayah Mohd Zim on August 27, 2010 at 9:22 PM said...

aceceh..ada kasut mj....:P
hehe....

Post a Comment

 

Sweet Candy Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez