Thursday, August 12, 2010

Lagenda Budak Setan~~~

Posted by Nurul Hidayah Mohd Zim at 1:41 PM

Salam Semua...=)

Hari ini hari ke -2 kita berpuasa kan? So semuanya ok kah?? ataupun korang dah tebayang ayam goreng n mcm2 mkanan yg sedap2 kat pasar ramadhan??? hehe..sabar2....setiap kesabaran yg kita tempuh tu pasti ada pahalanya...

Ok,bebalik kpada tajuk aku ni..penah tgk cita Lagenda Budak Setan ni? Mesti ada yg pnah tgk...so far, cita dia banyak jugak yg x sama macam novel.. Pas aku p tgk ja cita dia ni kat wayang, aku pun trus excited nak cari novel ni...then aku pun booking n bli online ja..so sesapa yg nak dapatkan buku ni, bleh la g kat laman web ni k.. http://adli.me/belibukuonline/



Laman web bli buku on9..:)

kat sini aku bleh katakn yg service depa ni bagus sgt..Mesti ramai yg x brani nak bli on9 kan? takut x dapat brg yg dipesan. dun worry la k...aku dah dapat pun novel aku ni...:) x caya?? meh nak tunjuk..:P




3 buah novel yg dah dihantar seperti yg ditempah..=)

Aku baru ja khatam novel LBS (lagenda budak setan). Pasni nak cont. katerina plak..tapi blum berkesempatan krana mmpunyai tugasan yg bgitu banyak..(paham2 ja lah..student..banyak assignmnt..hehe )

So mcm aku psan td kan..sesapa nak bli, bleh la g kat laman web tu k..:) Insyallah korang pun akan berpuas hati ngan service diorang bg...Ok lah, takat ni dulu aku tulis k..selamat berpuasa..!

Thanx 4 read this entry! TC..

4 comments:

muhamad zairi bin marzuki on August 12, 2010 at 11:39 PM said...

yg lagenda budak setan tue novel die memg 100% jalan cite cm filem die erk...?watak sama...?ke ad kepelbagaian watak2 len n pgubahan jalan citer cikit...?

Nurul Hidayah Mohd Zim on August 13, 2010 at 11:07 AM said...

jalan cita novel len ngan jalan cita wayang...tapi yg tebaru...drama dia..astro baru buat..sama la cam dlm novel...download la weh..:P

lurve_iela94 on August 14, 2010 at 9:20 PM said...

yeyeh t novel LBS ny akn smpy tmn pauh
huhu

Nurul Hidayah Mohd Zim on August 14, 2010 at 11:15 PM said...

buleh2..tp charge ha...haha

Post a Comment

Thursday, August 12, 2010

Lagenda Budak Setan~~~

Posted by Nurul Hidayah Mohd Zim at 1:41 PM

Salam Semua...=)

Hari ini hari ke -2 kita berpuasa kan? So semuanya ok kah?? ataupun korang dah tebayang ayam goreng n mcm2 mkanan yg sedap2 kat pasar ramadhan??? hehe..sabar2....setiap kesabaran yg kita tempuh tu pasti ada pahalanya...

Ok,bebalik kpada tajuk aku ni..penah tgk cita Lagenda Budak Setan ni? Mesti ada yg pnah tgk...so far, cita dia banyak jugak yg x sama macam novel.. Pas aku p tgk ja cita dia ni kat wayang, aku pun trus excited nak cari novel ni...then aku pun booking n bli online ja..so sesapa yg nak dapatkan buku ni, bleh la g kat laman web ni k.. http://adli.me/belibukuonline/



Laman web bli buku on9..:)

kat sini aku bleh katakn yg service depa ni bagus sgt..Mesti ramai yg x brani nak bli on9 kan? takut x dapat brg yg dipesan. dun worry la k...aku dah dapat pun novel aku ni...:) x caya?? meh nak tunjuk..:P




3 buah novel yg dah dihantar seperti yg ditempah..=)

Aku baru ja khatam novel LBS (lagenda budak setan). Pasni nak cont. katerina plak..tapi blum berkesempatan krana mmpunyai tugasan yg bgitu banyak..(paham2 ja lah..student..banyak assignmnt..hehe )

So mcm aku psan td kan..sesapa nak bli, bleh la g kat laman web tu k..:) Insyallah korang pun akan berpuas hati ngan service diorang bg...Ok lah, takat ni dulu aku tulis k..selamat berpuasa..!

Thanx 4 read this entry! TC..

4 comments on "Lagenda Budak Setan~~~"

muhamad zairi bin marzuki on August 12, 2010 at 11:39 PM said...

yg lagenda budak setan tue novel die memg 100% jalan cite cm filem die erk...?watak sama...?ke ad kepelbagaian watak2 len n pgubahan jalan citer cikit...?

Nurul Hidayah Mohd Zim on August 13, 2010 at 11:07 AM said...

jalan cita novel len ngan jalan cita wayang...tapi yg tebaru...drama dia..astro baru buat..sama la cam dlm novel...download la weh..:P

lurve_iela94 on August 14, 2010 at 9:20 PM said...

yeyeh t novel LBS ny akn smpy tmn pauh
huhu

Nurul Hidayah Mohd Zim on August 14, 2010 at 11:15 PM said...

buleh2..tp charge ha...haha

Post a Comment

 

Sweet Candy Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez