Saturday, June 19, 2010

Wallaweh!! Sayang UiTM Kedah...:)

Posted by Nurul Hidayah Mohd Zim at 8:35 PM
Assalamualaikum w.b.t n salam sejahtera (nah, amik kau..penuh aku bg haa....hehe)

Ingat x semalam aku ada cita? yg smua tgh takot2 nak tggu result untuk cont. degree?? So, result tu dah kuar??? ha....memang dah kuar la.....so apa keputusannya??? dapat ke?? ka x dapat??? ok...sebagai penyimpan mohor2 besar raja2, beta mengisytiharkan..bahawa kptsn beta adalah...Dapat! yay!!! hehe....sungguh seronok okey!Ramai jugak la kawan2 aku yg dapat merbok ni ha...tp agak sedeh jugak...coz ada ja yg x dapat...terutamanya kawan bek aku sndri...atin...sedeh2...maybe dia nak wat rayuan jugak n mintak tukar ke merbok...mintak2 lah dapat....
Bila dah kawan lama ni....tiba2 org tu x dak ngan kita...rasa agak tekilan jugak kan...aku rasa tekilan jugak la...that y, aku cpat2 tlg atin ni..bg number uitm, mintak buat surat n bla...bla...bla....supaya dia dapat tukar...insyallah...mintak2 lah dapat....(kalau x, t umah sewa kna bayar lebih ha....hehe.....xla..atin..aku syg hang tau x...hehe *blushing!)
So, aku bakal masuk uitm balik pd 3/7 ni sbg junior..(junior ka weh!) haish...xpa2...sat ja...t senior la balik kan..ampa tau x aku bakal jadi apa nih??? cataloger tau x..kalau aku x amik kos ni..mmm....ampa p lib, pakat dok gila la cari buku x jumpa....hehe....(tgk..betapa pntingnya aku....haha...bangga sat..)

Apapun, aku harap, smua ex-classmate aku time dip dulu...jgn lupakan saya ok! t jumpa tgur2...jgn sombong2...cheq marah nanti...heeeeeeee....even banyak jugak la yg dapat s.alam tu....t convo..kita jumpa lagi...:) hopefully smua bjaya untuk degree nanti....amin...
Thanx 4 read this entry..salam..:)

2 comments:

fahmy on June 19, 2010 at 11:42 PM said...

tahniah....heeeee

Nurul Hidayah Mohd Zim on June 20, 2010 at 11:43 AM said...

heeeeeeeeee....tq..:)

Post a Comment

Saturday, June 19, 2010

Wallaweh!! Sayang UiTM Kedah...:)

Posted by Nurul Hidayah Mohd Zim at 8:35 PM
Assalamualaikum w.b.t n salam sejahtera (nah, amik kau..penuh aku bg haa....hehe)

Ingat x semalam aku ada cita? yg smua tgh takot2 nak tggu result untuk cont. degree?? So, result tu dah kuar??? ha....memang dah kuar la.....so apa keputusannya??? dapat ke?? ka x dapat??? ok...sebagai penyimpan mohor2 besar raja2, beta mengisytiharkan..bahawa kptsn beta adalah...Dapat! yay!!! hehe....sungguh seronok okey!Ramai jugak la kawan2 aku yg dapat merbok ni ha...tp agak sedeh jugak...coz ada ja yg x dapat...terutamanya kawan bek aku sndri...atin...sedeh2...maybe dia nak wat rayuan jugak n mintak tukar ke merbok...mintak2 lah dapat....
Bila dah kawan lama ni....tiba2 org tu x dak ngan kita...rasa agak tekilan jugak kan...aku rasa tekilan jugak la...that y, aku cpat2 tlg atin ni..bg number uitm, mintak buat surat n bla...bla...bla....supaya dia dapat tukar...insyallah...mintak2 lah dapat....(kalau x, t umah sewa kna bayar lebih ha....hehe.....xla..atin..aku syg hang tau x...hehe *blushing!)
So, aku bakal masuk uitm balik pd 3/7 ni sbg junior..(junior ka weh!) haish...xpa2...sat ja...t senior la balik kan..ampa tau x aku bakal jadi apa nih??? cataloger tau x..kalau aku x amik kos ni..mmm....ampa p lib, pakat dok gila la cari buku x jumpa....hehe....(tgk..betapa pntingnya aku....haha...bangga sat..)

Apapun, aku harap, smua ex-classmate aku time dip dulu...jgn lupakan saya ok! t jumpa tgur2...jgn sombong2...cheq marah nanti...heeeeeeee....even banyak jugak la yg dapat s.alam tu....t convo..kita jumpa lagi...:) hopefully smua bjaya untuk degree nanti....amin...
Thanx 4 read this entry..salam..:)

2 comments on "Wallaweh!! Sayang UiTM Kedah...:)"

fahmy on June 19, 2010 at 11:42 PM said...

tahniah....heeeee

Nurul Hidayah Mohd Zim on June 20, 2010 at 11:43 AM said...

heeeeeeeeee....tq..:)

Post a Comment

 

Sweet Candy Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez