Monday, July 19, 2010

Oh sungguh Lama x Update!

Posted by Nurul Hidayah Mohd Zim at 10:19 AM
Salam my fwen...so sorry..sebab dah lama sgt x update blog kan....
rasa tetiba ja nak update sebab 1 of my fwen dah buat blog nya sendri....wah..lawan tokey nampak...hehe..

To Fahmy Ahmad: Selamat Berbloging ok! rajin2 la update skit..jgn jd cam aku ni ha.....ikut mood...haha....

So...bebalik kpada cita aku....knapa aku dah lama x update blog aku ni???
Sejak masuk U ni..sbg budak degree..Ya allah....sngguh pnat la habaq hang.... Gila x dak rest...banyak sgt kot kja n assignment nak buat...pdahal..1 apapun aku x buat g....hoho....
Kemalasan tu still ada...rasa homesick..nak balik umah..:( (even umah aku dekat ja ha....hehe)..
Letih ok..ngan jadual degree pack....penat2...nak buat cena...blajar kan..so kna rajin2 la even aku ni malas....




So mintak maap la k..kalau jarang nak update blog ni...tp kalau fb..rajin la update..:Phehe....so sesapa yg blom jadi kawan saya...add la ok..:)Ok2..mau siap2 ke kelas...see ya...thanx 4 read this entry! salam..:)

2 comments:

Fahmy on July 19, 2010 at 10:38 AM said...

heeeeeee

Nurul Hidayah Mohd Zim on July 19, 2010 at 10:40 AM said...

ait budak..hehe....bila mau tulis sal aku plak??? haha

Post a Comment

Monday, July 19, 2010

Oh sungguh Lama x Update!

Posted by Nurul Hidayah Mohd Zim at 10:19 AM
Salam my fwen...so sorry..sebab dah lama sgt x update blog kan....
rasa tetiba ja nak update sebab 1 of my fwen dah buat blog nya sendri....wah..lawan tokey nampak...hehe..

To Fahmy Ahmad: Selamat Berbloging ok! rajin2 la update skit..jgn jd cam aku ni ha.....ikut mood...haha....

So...bebalik kpada cita aku....knapa aku dah lama x update blog aku ni???
Sejak masuk U ni..sbg budak degree..Ya allah....sngguh pnat la habaq hang.... Gila x dak rest...banyak sgt kot kja n assignment nak buat...pdahal..1 apapun aku x buat g....hoho....
Kemalasan tu still ada...rasa homesick..nak balik umah..:( (even umah aku dekat ja ha....hehe)..
Letih ok..ngan jadual degree pack....penat2...nak buat cena...blajar kan..so kna rajin2 la even aku ni malas....




So mintak maap la k..kalau jarang nak update blog ni...tp kalau fb..rajin la update..:Phehe....so sesapa yg blom jadi kawan saya...add la ok..:)Ok2..mau siap2 ke kelas...see ya...thanx 4 read this entry! salam..:)

2 comments on "Oh sungguh Lama x Update!"

Fahmy on July 19, 2010 at 10:38 AM said...

heeeeeee

Nurul Hidayah Mohd Zim on July 19, 2010 at 10:40 AM said...

ait budak..hehe....bila mau tulis sal aku plak??? haha

Post a Comment

 

Sweet Candy Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez