Wednesday, June 15, 2011

Ketaq Lutut Habaq Hang Wei~

Posted by Nurul Hidayah Mohd Zim at 9:36 AM
Klik untuk gemokkan gambar


Assalamualaikum. Tgk tajuk entry pun macam takut lebeh bukan? haha . Pasti semuanya budak2 degree UiTM seluruh Malaysia juga sedang kerisauan seperti aku. Serius weh, aku sgt2 risau sekarang. Lusa bersamaan 17 Jun ni result degree akan dikeluarkan. Fuhhh~~ Berpeluh2 bai nak tau result.

To all Degree Students, gudluck untuk result ampa semua ok. Moga2 result sem ni lebih baik dr sebelum2ya. Amin. :)

Jum kita serang portal uitm untuk check result or bleh ja access e-mail ampa untuk tgk result :) Gudluck..Gudluck..Gudluck to u. N to me too :)

Bubbye. Assalamualaikum =)

2 comments:

muhamad zairi bin marzuki on June 15, 2011 at 10:07 AM said...

ketaq lutut ka...??meyh cnie nk ikat kt pokok xmow bg ketaq..haha

Nurul Hidayah Mohd Zim on June 15, 2011 at 10:28 AM said...

haha.. mai la..mai la..

Post a Comment

Wednesday, June 15, 2011

Ketaq Lutut Habaq Hang Wei~

Posted by Nurul Hidayah Mohd Zim at 9:36 AM
Klik untuk gemokkan gambar


Assalamualaikum. Tgk tajuk entry pun macam takut lebeh bukan? haha . Pasti semuanya budak2 degree UiTM seluruh Malaysia juga sedang kerisauan seperti aku. Serius weh, aku sgt2 risau sekarang. Lusa bersamaan 17 Jun ni result degree akan dikeluarkan. Fuhhh~~ Berpeluh2 bai nak tau result.

To all Degree Students, gudluck untuk result ampa semua ok. Moga2 result sem ni lebih baik dr sebelum2ya. Amin. :)

Jum kita serang portal uitm untuk check result or bleh ja access e-mail ampa untuk tgk result :) Gudluck..Gudluck..Gudluck to u. N to me too :)

Bubbye. Assalamualaikum =)

2 comments on "Ketaq Lutut Habaq Hang Wei~"

muhamad zairi bin marzuki on June 15, 2011 at 10:07 AM said...

ketaq lutut ka...??meyh cnie nk ikat kt pokok xmow bg ketaq..haha

Nurul Hidayah Mohd Zim on June 15, 2011 at 10:28 AM said...

haha.. mai la..mai la..

Post a Comment

 

Sweet Candy Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez