Thursday, May 26, 2011

I'm Back People!

Posted by Nurul Hidayah Mohd Zim at 11:45 AM
Assalamualaikum~Waduh, udah sebulan aku x hupdate blog ni. Maaplah wahai blog. Mood x sampai la. Hehe~ But, dun wory. Pasni aku akan rajin update okey :) Btw, cita terbaru skang, aku tgh cuti sem yg sangat pnjg. 4 bulan okey~ Jadi terpaksalah jadi mak kepada 2 org anak2 buah. Babysitter lah jawabnya :)

Malam ni kami sekeluarga akan betolak ke Terengganu untuk antar cousin aku ke UiTM. Sambil2 tu akan g jalan2 Kelantan, Pahang n KL. Wuuu~ Best bangat. Dah x sabar rasanya nak shopping sakan :) Tapi barang apapun masih belum packing. Malas betol. Kenapalah kau malas sangat NURUL HIDAYAH!

Okeylah, nak g tgk apa yg patut yg boleh dikemas. Chow cincau. Bye2!


0 comments:

Post a Comment

Thursday, May 26, 2011

I'm Back People!

Posted by Nurul Hidayah Mohd Zim at 11:45 AM
Assalamualaikum~Waduh, udah sebulan aku x hupdate blog ni. Maaplah wahai blog. Mood x sampai la. Hehe~ But, dun wory. Pasni aku akan rajin update okey :) Btw, cita terbaru skang, aku tgh cuti sem yg sangat pnjg. 4 bulan okey~ Jadi terpaksalah jadi mak kepada 2 org anak2 buah. Babysitter lah jawabnya :)

Malam ni kami sekeluarga akan betolak ke Terengganu untuk antar cousin aku ke UiTM. Sambil2 tu akan g jalan2 Kelantan, Pahang n KL. Wuuu~ Best bangat. Dah x sabar rasanya nak shopping sakan :) Tapi barang apapun masih belum packing. Malas betol. Kenapalah kau malas sangat NURUL HIDAYAH!

Okeylah, nak g tgk apa yg patut yg boleh dikemas. Chow cincau. Bye2!


0 comments on "I'm Back People!"

Post a Comment

 

Sweet Candy Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez