Friday, June 17, 2011

Dimulakan dengan Bismillah :)

Posted by Nurul Hidayah Mohd Zim at 7:19 AM

Assalamualaikum w.b.t.

Pertama skali ku ucapkan ALHAMDULILLAH sangat2 Ya Allah. Kau makbulkan doaku, doa ibuku dan ayahku. Sesungguhnya hanya padamulah aku meminta :') Syukran :)

Hari ni result UiTM (Degree) kuar. Dr semalam lagi sebenarnya aku dah tggu rsult aku masuk e-mail... dah sampai sejam aku jd give up. Jadi offline saja. Trus tido. Hati sangat2 x sedap memikirkan result. Sebab? Aku langsung x confident ngan paper aku buat. Serius killer paper. Jadi sangat2 risau. selalu monolog pd diri sendiri "aku repeatkah" wuuu~~ Takut.

Tapi hari ni, pas subuh td aku cepat2 online. N tgk result. Macam x percaya. Serius sebak. Doaku dan mak, ayah termakbul jua. Terima Kasih Ya Allah. Sesungguhnya aku sgt besyukur padamu.

Terima kasih buat mak ayah, lecturer n kawan2 yg selama ini slalu membantu dalam pelajaran. Jasa kalian sangat sangat sangat dikenang :) Heart u guys!


p/s: Subject yg aku takut sangat2 tu alhamdulillah ok. Terima Kaseh Tuan Syed! :')
Boleh makan n tido dgn riang selepas ini.

Assalamualaikum w.b.t



2 comments:

muhamad zairi bin marzuki on June 17, 2011 at 8:15 AM said...

tahniah dayah...dekan erk..??

Nurul Hidayah Mohd Zim on June 17, 2011 at 10:27 AM said...

tq zery :) a'ah. alhamdulilah

Post a Comment

Friday, June 17, 2011

Dimulakan dengan Bismillah :)

Posted by Nurul Hidayah Mohd Zim at 7:19 AM

Assalamualaikum w.b.t.

Pertama skali ku ucapkan ALHAMDULILLAH sangat2 Ya Allah. Kau makbulkan doaku, doa ibuku dan ayahku. Sesungguhnya hanya padamulah aku meminta :') Syukran :)

Hari ni result UiTM (Degree) kuar. Dr semalam lagi sebenarnya aku dah tggu rsult aku masuk e-mail... dah sampai sejam aku jd give up. Jadi offline saja. Trus tido. Hati sangat2 x sedap memikirkan result. Sebab? Aku langsung x confident ngan paper aku buat. Serius killer paper. Jadi sangat2 risau. selalu monolog pd diri sendiri "aku repeatkah" wuuu~~ Takut.

Tapi hari ni, pas subuh td aku cepat2 online. N tgk result. Macam x percaya. Serius sebak. Doaku dan mak, ayah termakbul jua. Terima Kasih Ya Allah. Sesungguhnya aku sgt besyukur padamu.

Terima kasih buat mak ayah, lecturer n kawan2 yg selama ini slalu membantu dalam pelajaran. Jasa kalian sangat sangat sangat dikenang :) Heart u guys!


p/s: Subject yg aku takut sangat2 tu alhamdulillah ok. Terima Kaseh Tuan Syed! :')
Boleh makan n tido dgn riang selepas ini.

Assalamualaikum w.b.t



2 comments on "Dimulakan dengan Bismillah :)"

muhamad zairi bin marzuki on June 17, 2011 at 8:15 AM said...

tahniah dayah...dekan erk..??

Nurul Hidayah Mohd Zim on June 17, 2011 at 10:27 AM said...

tq zery :) a'ah. alhamdulilah

Post a Comment

 

Sweet Candy Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez